σχ

σχ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τρίτη μέρα. Επίσκεψη του προγράμματος ERASMUS+ στο σχολείο του Αγκιστρίου.



 

Την Τετάρτη  18 Απριλίου, οι επισκέπτες εκπαιδευτικοί, η συντονίστρια του προγράμματος κ.Σταυρούλα Ρουσσέα και η Διευθύντρια του Δ.Σ. Κυψέλης κ.Ανθούλα Ντάφη,επισκέφτηκαν το Σχολείο του Αγκιστρίου για να παρουσιάσουν τεχνολογικά κουτιά στους μαθητές του σχολείου.
Η Διευθύντρια του Δ.Σ. Αγκιστρίου, κ.Έλλη Τζάνου και οι εκπαιδευτικοί, μας υποδέχτηκαν με χαμόγελο και ενθουσιασμό, σε ένα υπέροχο αύλιο χώρο γεμάτο χρώματα και παιχνίδια.






Το καλωσόρισμα όλων ήταν θερμό και η συνεργασία άψογη. Χωριστήκαμε σε ομάδες και  παρουσιάσαμε τεχνολογικά κουτιά στους μαθητές του Σχολείου.

Οι συνάδελφοι στο σχολείο του Αγκιστρίου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τη συνέχεια της συνεργασία μας. Αντάλλαξαμε απόψεις και ιδέες. Φύγαμε από το σχολείο γεμάτοι όμορφες εικόνες, ενθουσιασμό και γέλια. Ευχαριστούμε την διευθύντρια και τους νέους συναδέλφους του σχολείου, τη γυμνάστρια και τους μαθητές για την συνεργασία τους.



 Ακολούθησε ξενάγηση στα αξιοθέατα του νησιού και γεύμα με τους εκπαιδευτικούς στο εστιατόριο Θερής στους Μύλους. Επιβιβαστήκαμε στο σκάφος που μας είχε μεταφέρει στο νησί και απολαύσαμε μια βόλτα μέχρι τα Λιμενάρια συζητώντας τις εμπειρίες μας.
Επιστρέψαμε στην Αίγινα γεμάτοι εικόνες και  με τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψη μας στο σχολείο, την φιλοξενία των συναδέλφων και τις επιδόσεις των μαθητών. 
Σας ευχαριστούμε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα με καινούριες ιδέες για την δημιουργία τεχνολογικών κουτιών!!  
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου