σχ

σχ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+



 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
   Σήμερα 16 Απριλίου στα πλαίοσια του προγράμματος της ΕΕ ERASMUS + υποδεχτήκαμε 13 εκπαιδευτικούς (3 από Ολλανδία, 3 Ιρλανδία, 2 Ισπανία, 2 Εσθονία, 2 Τσεχία, 1 Τουρκία) στο Σχολείο της Κυψέλης.
Τους καλωσόρισαν μέλη από τη χορευτική ομάδα του Μορφωτικού  Συλλόγου Κυψέλης με παραδοσιακές στολές και κεράσματα. Ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ των επισκεπτών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας. Στη συνέχεια,η χορευτική ομάδα,μαζί με την δασκάλα του χορού  κ. Αγγελική Λαζάρου,χόρεψε χορούς του τόπου μας. Οι επισκέπτες μας ενθουσιασμένοι συμμετείχαν στο χορό. Οι εκπαιδευτικοί Βέργου Έλλη και  Ανδρέας Θεοχαρίδης με τους μαθητές της  Δ΄ τάξης παρουσίασαν το πρόγραμμα της οδικής ασφάλειας στους επισκέπτες στην αυλή του Σχολείου μας. 
Η χορωδία του σχολείου μας με την συνοδεία του κ. Νείλου Παπά ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Λοϊζου για τους επισκέπτες μας.
Οι ξένοι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν κατά την διάρκεια της μέρας μαθήματα σε διάφορες τάξεις του Σχολείου μας. Τα δρώμενα του σχολείου παρακολουθούσαν και γονείς,που πρόσφεραν σημαντική βοήθεια για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Όλη την εβδομάδα το Σχολείο μας θα παραμείνει ανοιχτό για κάθε εκπαιδευτικό, φορέα ή γονέα που θα επιθυμούσε να παρευρεθεί στο χώρο μας.Το μεσημέρι ακολούθησε γεύμα στην Πέρδικα το οποίο προσέφερε εκ μέρους του Δήμου, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Καίτη Σαλπέα, την οποία ευχαριστούμε θερμά.  Η διευθύντρια κ. Ανθούλα Ντάφη, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η συντονίστρια του προγράμματος ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν και θα βοηθήσουν για την επιτυχία του προγράμματος.



                           Η συντονίστρια του προγράμματος
                                     Σταυρούλα Ρουσσέα

   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου