σχ

σχ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ο διαγωνισμός στην Prague 9-13 Απριλίου


Από τις 9-13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εκπαιδευτικών στην Prague όσων σχολείων συμμετέχουν στο ERASMUS+. Η Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Ανθούλα Ντάφη, η δασκάλα των Αγγλικών  κ. Κώστια Φούκα και η μαθήτρια της Ε΄ τάξης Νεκταρία Τζώνη (που κληρώθηκε) βρίσκονται από την Τρίτη 9-4 το απόγευμα στην πόλη της Prague.
 Σήμερα στις 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε σύνδεση μέσω  skype με το skola ratiboricka  των σχολείων της Ισλανδίας, Ισπανίας, Τουρκίας, Εσθονίας και της Αίγινας.
 Όλα τα σχολεία χρησιμοποιώντας τα ίδια εξαρτήματα, δημιούργησαν τα οχήματα τους. Τα αυτοκίνητα κινούνται. Η διαφορά ήταν στην διακόσμηση τους.  Είναι άξιο θαυμασμού τι μπορούν να δημιουργήσουν οι μικροί μάστορες όταν χρησιμοποιούν την φαντασία τους και τις ικανότητες τους!
Μαθητές από την Ε΄ τάξη  ήρθαν στο σχολείο μας για να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό και να υποστηρίξουν το αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο σχολείο μας.


 Ήταν ενθουσιασμένα που έβλεπαν την συμμαθήτρια τους και τους μαθητές των άλλων σχολείων! Όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ήταν καταπληκτικά!!
 Όλα κέρδισαν ένα βραβείο και οι μαθητές των συμμετεχόντων σχολείων έμειναν ικανοποιημένοι!!
  
Η συντονίστρια 
          Σ.Ρ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου