σχ

σχ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα του Προγράμματος ERASMUS+

Αίγινα,  13/2/2017
Είμαστε ήδη 3 μήνες μέσα στο πρόγραμμα και τα πρώτα boxes του σχολείου μας είναι έτοιμα και  κατασκευάζονται  από τους μαθητές των τάξεων από την Β΄ τάξη μέχρι την ΣΤ΄.  Οι μαθητές μας  δείχνουν ενθουσιασμό και ικανότητες που δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτές με άλλο τρόπο.  Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας καθημερινά προτείνουν νέες κατασκευές πρωτότυπες  βασισμένες στις αποκτηθείσες  γνώσεις  που κατέχουν οι μαθητές από όλα τα γνωστικά πεδία. Είναι μεγάλη μας χαρά να τα παρακολουθούμε να ανακαλύπτουν τις δεξιότητες τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους.
Σας ενημερώνουμε πως πραγματοποιήθηκε η 2η διακρατική συνάντηση στην Ιρλανδία, όμως δεν μπορέσαμε να  παραβρεθούμε  λόγω φόρτου εργασίας. Η επόμενη θα γίνει στην Ισπανία τον Μάρτιο. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε  το Σχολείο μας και να παρουσιάσουμε ένα μέρος από την δουλειά μας.
 Όσοι από εσάς θέλετε να παρακολουθείται την εξέλιξη του  προγράμματος σε όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία μπορείτε να μπείτε  στο site  του προγράμματος στην διεύθυνση :http//tepserasmusplus.eu
Η Συντονίστρια  του προγράμματος
Ρουσσέα Σταυρούλα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου