σχ

σχ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με αλλαγές σε εκπαιδευτικό προσωπικό, σε χώρους του σχολείου αλλά και με προβλήματα ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά στο σχολείο μας.
Αλλαγή υπήρξε στη διεύθυνση του σχολείου, όπου ο κύριος Βασίλης Γκίνης παρέδωσε ύστερα από πολλά χρόνια τη σκυτάλη στην εκπαιδευτικό κυρία Ευαγγελία Βογιατζή. Με περίσσια διάθεση και αρκετό ζήλο η νέα Διευθύντρια ξεκίνησε μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, τον Ιούνιο, μια σειρά αλλαγών και μετατροπών σε χώρους και αίθουσες της σχολικής μονάδας. Οι αλλαγές και ο εμπλουτισμός των σχολικών τάξεων με νέο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό συνεχίζονται ως σήμερα, και θα βοηθήσουν τόσο τους μαθητές, όσο και τους εκπαιδευτικούς στην αποτελεσματικότερη εκπαιδευτική διαδικασία.
Με την έναρξη όμως των μαθημάτων το σχολείο μας αντιμετώπισε πρόβλημα κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών με συνέπεια τη δυσλειτουργία του και τα δικαιολογημένα παράπονα γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών. Ύστερα από τέσσερις εβδομάδες και  χαμένες διδακτικές ώρες, η κατάσταση ομαλοποιείται και το σχολείο μας αρχίζει να εισέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς. Με την κάλυψη των σημαντικών κενών, αυτό της δασκάλας ολοημέρου προγράμματος και της δασκάλας του τμήματος ένταξης. τα όποια προβλήματα θα εξαλειφθούν και οι δυσκολίες θα αποτελέσουν παρελθόν.

Καλή σχολική χρονιά με δημιουργία, έμπνευση, φαντασία, πρόοδο, εξέλιξη και πολύ παιχνίδι.

Από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ανδρέα Θεοχαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου