σχ

σχ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα Kids'Athletics στην Αίγινα.


Η Αίγινα υποδέχθηκε τα Kids’ Athletics την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, μία δράση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, το οποίο γέμισε με παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού, που γνώρισαν δημοφιλή αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διάρκειας περίπου δύο ωρών.Τα Kids’ Athletics είναι ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations και στην χώρα μας υλοποιείται ως πρόγραμμα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΣΕΓΑΣ. Ο επιμορφωτικός χαρακτήρας του προγράμματος έχει ως στόχο, μέσα από το παιχνίδι, να φέρει τα παιδιά των μικρών ηλικιών του δημοτικού σε επαφή με τον κλασσικό αθλητισμό και τα οφέλη του.
Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος οι μαθητές των Δ',Ε' & ΣΤ' τάξεων όλων των δημοτικών σχολείων της Αίγινας.
Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση,πολύτιμη και αξιέπαινη ήταν η συμβολή του Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας,του Συλλόγου στίβου Ο.Α.Κ.Αίγινας,όπως επίσης και η αρωγή των Διευθυντών και εκπαιδευτικών των σχολείων.
Τους μαθητές του σχολείου μας συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί Ανδρέας Θεοχαρίδης,Μόνικα Αδάμ & Ελισάβετ Βέργου. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Ιωάννης Σακκιώτης,προιστάμενος τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Πειραιά,η κυρία Μαρία Παπαδοπούλου,σύμβουλος φυσικής αγωγής Πειραιά,και εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου